Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Derren Brown: The Great Art Robbery

Derren Brown: The Great Art Robbery

01/12/2018 | Flixfilm

Se Derren Brown: The Great Art Robbery på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: Jon Richards
Skuespillere: Derren Brown, Julian Klinger
Spilletid: 70 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Tryllekunstneren Derren Brown træner en flok pensionister til at stjæle et maleri fra et galleri i London i denne historie, der hele tiden tager nye drejninger.


Se Derren Brown: The Great Art Robbery på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDerren Brown: The Great Art Robbery havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Derren Brown: The Great Art Robbery ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Derren Brown: The Great Art Robbery herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Derren Brown: The Great Art Robbery er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Derren Brown: The Great Art Robbery stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar