Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Derren Brown: The Great Art Robbery

Derren Brown: The Great Art Robbery

01/12/2018 | Ingen kommentarer

Se Derren Brown: The Great Art Robbery på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: Jon Richards
Skuespillere: Derren Brown, Julian Klinger
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: Tryllekunstneren Derren Brown træner en flok pensionister til at stjæle et maleri fra et galleri i London i denne historie, der hele tiden tager nye drejninger.


Se Derren Brown: The Great Art Robbery på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Derren Brown: The Great Art Robbery havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Derren Brown: The Great Art Robbery ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Derren Brown: The Great Art Robbery herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Derren Brown: The Great Art Robbery er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Derren Brown: The Great Art Robbery stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore