Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Derren Brown: The Push

Derren Brown: The Push

28/02/2018 | Ingen kommentarer

Se Derren Brown: The Push på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Reality-TV
Instruktør: Jon Richards
Skuespillere: Ben Adams, Derren Brown, Tom Carter, Heather Ashley Chase
Spilletid: 68 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: Mentalisten Derren Brown udtænker et frækt socialt eksperiment, hvor han viser, hvordan manipulation kan få almindelige mennesker til at gøre forfærdelige ting.


Se Derren Brown: The Push på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Derren Brown: The Push havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Derren Brown: The Push ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Derren Brown: The Push herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Derren Brown: The Push er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Derren Brown: The Push stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar