Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Derry Girls

Derry Girls

02/08/2019 | Flixfilm

Se Derry Girls på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Saoirse-Monica Jackson, Louisa Harland, Nicola Coughlan, Jamie-Lee O'Donnell
Spilletid: 30 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Handling: Midt i Nordirlands politiske konflikt i 1990'erne kæmper fem skoleelever med de universelle udfordringer ved at være teenager.Se Derry Girls på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Derry Girls (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 2. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Derry Girls (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Derry Girls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Derry Girls (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar