Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Derry Girls

Derry Girls

07/10/2022 | Flixfilm

Derry Girls på Netflix

Produktionsår: 2018–2022
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Saoirse-Monica Jackson, Louisa Harland, Tara Lynne O'Neill
Spilletid: 30 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Handling: Midt i Nordirlands politiske konflikt i 1990'erne kæmper fem skoleelever med de universelle udfordringer ved at være teenager.Se Derry Girls på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Derry Girls (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 7. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Derry Girls på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Derry Girls (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Derry Girls (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Derry Girls, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Derry Girls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar