Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Descendant

Descendant

21/10/2022 | Flixfilm

Descendant på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, History
Instruktion: Margaret Brown
Skuespillere: Theodore Arthur, Gary Autrey, Chris Davis
Spilletid: 109 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: I kølvandet på opdagelsen af et skibsvrag søger en række efterkommere af afrikanske slaver på et ulovligt skib, der sejlede til Alabama i 1860, forsoning og retfærdighed.Se Descendant på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Descendant havde premiere på Netflix Danmark den 21. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Descendant på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Descendant ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Descendant stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Descendant, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Descendant er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar