Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Descendants of the Sun

Descendants of the Sun

29/09/2019 | Flixfilm

Descendants of the Sun på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Song Joong-ki, Song Hye-Kyo, Jin Goo
Spilletid: 1 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Efter et tilfældigt møde på et hospital falder en passioneret soldat for en talentfuld kirurg. Forskellige livsfilosofier splitter dem, men skæbnen vil det anderledes.

Descendants of the Sun (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Descendants of the Sun på YouTube.Se Descendants of the Sun på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Descendants of the Sun (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Descendants of the Sun (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Descendants of the Sun, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Descendants of the Sun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Descendants of the Sun

  1. Annika Rødebæk - kl. 15:55, 29-09-2019:

    Pisse god serie. Bare møg ærgerligt man ikke kan finde den, hverken via jeres link eller login på computer, tablet, mobiltelefon eller Playstation.
    Sikke en omgang hø, når I nu sender mails ud

Skriv kommentar