Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Descendants

Descendants

01/01/2016 | Flixfilm

Se Descendants på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Family, Fantasy, Musical
Instruktør: Kenny Ortega
Skuespillere: Dove Cameron, Cameron Boyce, Booboo Stewart, Sofia Carson
Spilletid: 112 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Belle og Beasts søn foreslår, at de tilbyder eventyrskurkes børn i eksil, at de kan komme tilbage, hvilket fører til et klassisk slag mellem det gode og det onde.

Descendants havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Descendants på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Descendants ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Descendants stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Descendants, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Descendants er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Descendants

  1. Navn - kl. 16:18, 12-05-2018:

    Det er mærkeligt at den ikke er der, er der en grund til det?

    Skriv kommentar