Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Descente aux enfers

Descente aux enfers

13/03/2022 | Flixfilm

Descente aux enfers på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama
Instruktion: Grâce Tengo
Skuespillere: Bienvenu Makita, Herman Kimpo, Thalès Zokéné
Spilletid: 63 min
Land: Congo
Sprog: French
IMDb-karakter: N/A

Handling: Ægteskabet mellem en forfatter og hans kone kommer i stormvejr under en ferie i Haiti, da hun indleder en affære, og hans handlinger fører til en lokal mands død.

Descente aux enfers havde premiere på Netflix Danmark den 13. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Descente aux enfers på YouTube.Se Descente aux enfers på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Descente aux enfers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Descente aux enfers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Descente aux enfers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Descente aux enfers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar