Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Desde que el mundo es mundo

Desde que el mundo es mundo

29/08/2022 | Flixfilm

Desde que el mundo es mundo på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Han er landmand, og hun er sygeplejerske på det lokale hospital. Denne dokumentar følger dem og deres sønners daglige rutiner og fornøjelser i det nordlige Spanien.

Desde que el mundo es mundo havde premiere på Netflix Danmark den 29. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Desde que el mundo es mundo på YouTube.Se Desde que el mundo es mundo på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Desde que el mundo es mundo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Desde que el mundo es mundo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Desde que el mundo es mundo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Desde que el mundo es mundo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar