Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Desechos

31/08/2022 | Flixfilm

Desechos på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Comedy
Instruktion: David Marqués
Skuespillere: Fernando Tejero, Adrià Collado, Eric Francés
Spilletid: 1 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.3

Handling: To bofæller, der er flade og har desperat brug for penge, beslutter at leje en del af deres lejlighed ud – men da der ikke er et værelse til overs, lejer de et skab ud.

Desechos havde premiere på Netflix Danmark den 31. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Desechos på YouTube.Se Desechos på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Desechos ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Desechos stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Desechos, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Desechos er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar