Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Desert Coffee

Desert Coffee

22/05/2022 | Flixfilm

Desert Coffee på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktion: Mikael Lypinski
Skuespillere: Robert Lane, Donita Boardman, Zack Wild
Spilletid: 53 min
Land: Poland
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En eklektisk gruppe aktivister i Slab City, "det sidste frie sted i Amerika", samles på Robs cafe for at få wi-fi og byens bedste kop kaffe.Se Desert Coffee på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Desert Coffee havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Desert Coffee på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Desert Coffee ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Desert Coffee stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Desert Coffee, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Desert Coffee er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar