Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Desert Dancer

Desert Dancer

15/10/2016 | Ingen kommentarer

Se Desert Dancer på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Biography, Drama, Music
Instruktør: Richard Raymond
Skuespillere: Nazanin Boniadi, Tom Cullen, Freida Pinto, Marama Corlett
Spilletid: 104 min
Land: UK, United Arab Emirates, Romania, Morocco
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: I dette drama, der er baseret på virkelige begivenheder, modsætter en modig ung iraner sig regeringens forbud mod dans og grundlægger et illegalt dansekompagni.


Se Desert Dancer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Desert Dancer havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Desert Dancer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Desert Dancer herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Desert Dancer er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Desert Dancer stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar