Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Desert Dancer

Desert Dancer

15/10/2016 | Flixfilm

Se Desert Dancer på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Biography, Drama, Music
Instruktør: Richard Raymond
Skuespillere: Nazanin Boniadi, Freida Pinto, Tom Cullen, Marama Corlett
Spilletid: 104 min
Land: UK, United Arab Emirates, Romania, Morocco
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: I dette drama, der er baseret på virkelige begivenheder, modsætter en modig ung iraner sig regeringens forbud mod dans og grundlægger et illegalt dansekompagni.


Se Desert Dancer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDesert Dancer havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Desert Dancer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Desert Dancer herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Desert Dancer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Desert Dancer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar