Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Designated Survivor: 60 Days

Designated Survivor: 60 Days

11/07/2019 | Flixfilm

Se Designated Survivor: 60 Days på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jin-hee Ji, Joon-ho Huh, Han-na Kang, Joon-hyuk Lee
Spilletid: 70 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Da nationalforsamlingen kommer under et katastrofalt angreb, må miljøminister Park Mu-jin finde ud af, hvordan han skal lede Korea gennem det efterfølgende kaos.


Se Designated Survivor: 60 Days på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDesignated Survivor: 60 Days (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Designated Survivor: 60 Days (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Designated Survivor: 60 Days herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Designated Survivor: 60 Days er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Designated Survivor: 60 Days (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar