Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Designated Survivor: 60 Days

Designated Survivor: 60 Days

11/07/2019 | Flixfilm

Designated Survivor: 60 Days på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jin-hee Ji, Joon-ho Huh, Kang Han-na
Spilletid: 70 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Da nationalforsamlingen kommer under et katastrofalt angreb, må miljøminister Park Mu-jin finde ud af, hvordan han skal lede Korea gennem det efterfølgende kaos.

Designated Survivor: 60 Days (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Designated Survivor: 60 Days på YouTube.Se Designated Survivor: 60 Days på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Designated Survivor: 60 Days (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Designated Survivor: 60 Days (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Designated Survivor: 60 Days, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Designated Survivor: 60 Days er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar