Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Designated Survivor’ sæson 2 snart på Netflix

‘Designated Survivor’ sæson 2 snart på Netflix

28/08/2017 | Flixfilm

Sæson 2 af den amerikanske og politiske dramaserie ‘Designated Survivor’ får premiere på Netflix Danmark den 28. september 2017.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelese til Flixfilm.dk.

Det er dog ikke hele sæson 2, som kan ses med det samme. Som det er med flere serier på Netflix, så har streamingtjenesten købt de eksklusive rettigheder, men Netflix må først vise afsnittene efter at de er blevet vist i deres hjemland, oftest USA. I amerika vises første afsnit i sæson 2 således den 28. september, mens vi i Danmark således må vente til dagen efter med at se det.

Det betyder dermed også at der vil komme et nyt afsnit af serien hver uge. Det er ifølge vores oplysinger hver torsdag at der kommet nyt afsnit af ‘Designated Survivor’ på Netflix.

LÆS OGSÅ   Se første trailer til den psykologiske sci-fi 'Spiderhead' med Chris Hemsworth

Artiklen fortsætter under annoncen

I første sæson tog en eksplosion livet af den amerikanske præsident og alle de nærmeste omkring ham, hvilket efterlader Tom Kirkman, minister for bolig og byudvikling, som den eneste til at overtage præsidentembedet. Et job, som viser sig at byde på store udfordringer.

I rollen som den lavtstående embedsmand er Kiefer Sutherland, som er kendt for at redde verden i den populære ’24 Timer’-serie.

Se ‘Designated Survivor‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 kan ses fra den 28. september.
Skriv kommentar