Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Designing Miami

Designing Miami

21/09/2022 | Flixfilm

Designing Miami på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: For Ray og Eilyn Jimenez er ægteskab og forretning en perfekt kombination, da begge deres respektive indretningsfirmaer ombygger boliger for velhavende kunder i Miami.Se Designing Miami på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Designing Miami (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Designing Miami på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Designing Miami (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Designing Miami (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Designing Miami, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Designing Miami er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar