Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Desperado

Desperado

15/03/2014 | Flixfilm

Se Desperado på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Robert Rodriguez
Skuespillere: Antonio Banderas, Salma Hayek, Joaquim de Almeida
Spilletid: 104 min
Land: United States, Mexico
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Trubaduren El Mariachi vil hævne sin myrdede kæreste og drager ud for at finde den narkobaron, der står bag. Det udvikler sig til en blodig konfrontation.

Desperado havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Desperado på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Desperado ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Desperado stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Desperado, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Desperado er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar