Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Desperados

Desperados

03/07/2020 | Flixfilm

Se Desperados på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: LP
Skuespillere: Nasim Pedrad, Anna Camp, Lamorne Morris
Spilletid: 105 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Efter i fuldskab at have sendt en tåkrummende mail tager den håbløse romantiker Wes til Mexico med vennerne for at slette beskeden, inden hendes nye flamme læser den.

Desperados havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Desperados på YouTube.Se Desperados på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Desperados ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Desperados stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Desperados, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Desperados er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar