Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Despicable Me 2

Despicable Me 2

17/04/2020 | Flixfilm

Despicable Me 2 på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Pierre Coffin, Chris Renaud
Skuespillere: Steve Carell, Kristen Wiig, Benjamin Bratt
Spilletid: 98 min
Land: United States, France, Japan
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Ærkeskurken Gru og hans tre forældreløse piger vender tilbage med flere lyssky affærer i denne skøre, animerede film med stemmer fra nogle af Hollywoods største stjerner.

Despicable Me 2 havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Despicable Me 2 på YouTube.Se Despicable Me 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Despicable Me 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Despicable Me 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Despicable Me 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Despicable Me 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar