Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Despicable Me 2

Despicable Me 2

17/04/2020 | Flixfilm

Se Despicable Me 2 på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Pierre Coffin, Chris Renaud
Skuespillere: Steve Carell, Kristen Wiig, Benjamin Bratt, Miranda Cosgrove
Spilletid: 98 min
Land: USA, France, Japan
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Ærkeskurken Gru og hans tre forældreløse piger vender tilbage med flere lyssky affærer i denne skøre, animerede film med stemmer fra nogle af Hollywoods største stjerner.Se Despicable Me 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Despicable Me 2 havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Despicable Me 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Despicable Me 2:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Despicable Me 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Despicable Me 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar