Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Despicable Me 3

Despicable Me 3

23/03/2019 | Flixfilm

Se Despicable Me 3 på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Kyle Balda, Pierre Coffin, Eric Guillon(co-director)
Skuespillere: Steve Carell, Kristen Wiig, Trey Parker, Miranda Cosgrove
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Gru bliver fyret, da han ikke evner at arrestere en børnestjerne fra 80'erne, der er blevet superhelt, men får et nyt familiemedlem, da han finder sin ukendte tvilling.


Se Despicable Me 3 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDespicable Me 3 (Grusomme mig 3) havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Despicable Me 3 (Grusomme mig 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Despicable Me 3 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Despicable Me 3 (Grusomme mig 3) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Despicable Me 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar