Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Despicable Me

Despicable Me

17/04/2020 | Flixfilm

Se Despicable Me på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Animation, Comedy, Crime, Family, Fantasy
Instruktør: Pierre Coffin, Chris Renaud
Skuespillere: Steve Carell, Jason Segel, Russell Brand, Julie Andrews
Spilletid: 95 min
Land: USA, France, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Skurkagtige Gru udtænker en plan for at stjæle månen fra himmelen. Men han har svært ved at klare opgaven, da han bliver pålagt at tage sig af tre forældreløse børn.

Despicable Me (Grusomme Mig) havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Despicable Me på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Despicable Me (Grusomme Mig) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Despicable Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Despicable Me, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Despicable Me (Grusomme Mig) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Despicable Me

  1. Alan - kl. 09:06, 04-07-2018:

    Det er lidt sjover for børnene når filmene er med dansk tale. Er der en forklaring herpå?.

    Skriv kommentar