Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Despido Procedente

Despido Procedente

30/01/2018 | Flixfilm

Se Despido Procedente på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Lucas Figueroa
Skuespillere: Imanol Arias, Darío Grandinetti, Hugo Silva, Miguel Ángel Solá
Spilletid: 90 min
Land: Argentina, Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.0

Handling: En spanier, der arbejder i Argentina, får problemer, efter han ved en fejl viser en forbipasserende den forkerte vej, hvorefter han kræver kompensation for fejlen.

Despido Procedente (Opsagt) havde premiere på Netflix Danmark den 30. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Despido Procedente på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Despido Procedente (Opsagt) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Despido Procedente stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Despido Procedente, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Despido Procedente (Opsagt) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar