Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Despido Procedente

Despido Procedente

30/01/2018 | Ingen kommentarer

Se Despido Procedente på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Lucas Figueroa
Skuespillere: Imanol Arias, Darío Grandinetti, Hugo Silva, Luis Luque
Spilletid: 90 min
Land: Argentina, Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.9

Resumé: En spanier, der arbejder i Argentina, får problemer, efter han ved en fejl viser en forbipasserende den forkerte vej, hvorefter han kræver kompensation for fejlen.


Se Despido Procedente på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Despido Procedente (Opsagt) havde premiere på Netflix Danmark den 30. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Despido Procedente (Opsagt) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Despido Procedente herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Despido Procedente (Opsagt) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Despido Procedente stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar