Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Despite Everything

Despite Everything

03/05/2019 | Flixfilm

Se Despite Everything på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Gabriela Tagliavini
Skuespillere: Blanca Suárez, Macarena García, Amaia Salamanca, Belén Cuesta
Spilletid: 78 min
Land: Spain
Sprog: Spanish, French, English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Efter deres mors død opdager fire søstre en chokerende familiehemmelighed og tager på en rejse for at finde ud af, hvor de stammer fra.


Se Despite Everything på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Despite Everything havde premiere på Netflix Danmark den 3. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Despite Everything ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Despite Everything:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Despite Everything er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Despite Everything stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar