Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Destined with You

Destined with You

23/08/2023 | Flixfilm

Destined with You på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kim Ro Woon, Lee Bong-ryun, Jo Bo-ah
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Handling: En advokat ligger under for en ældgammel forbandelse og får forbindelse til en offentligt ansat, som har nøglen til hans frihed – og det sætter gang i en uventet romance.Se Destined with You på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Destined with You (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Destined with You på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Destined with You (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Destined with You (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Destined with You, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Destined with You er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar