Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Destiny

18/06/2020 | Flixfilm

Se Destiny på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Drama
Instruktør: Zeki Demirkubuz
Skuespillere: Ufuk Bayraktar, Vildan Atasever, Engin Akyürek, Müge Ulusoy
Spilletid: 103 min
Land: Turkey, Greece
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 7.9

Handling: I Spanien i det 12. århundrede bliver en filosof og hans markante tanker farlige for kaliffen, han arbejder for, da politiske rivaler truer med at afsætte ham fra magten.

Destiny havde premiere på Netflix Danmark den 18. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Destiny på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Destiny ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Destiny stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Destiny, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Destiny er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar