Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Destruction Los Angeles

Destruction Los Angeles

01/09/2020 | Flixfilm

Se Destruction Los Angeles på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure
Instruktør: Tibor Takács
Skuespillere: Craig Sheffer, Cynthia Watros, Romeo Miller, Robert Giardina
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Beskrivelse: Da der opstår kaos i Los Angeles efter usædvanlig seismisk aktivitet, jagter en ambitiøs tv-journalist historien, mens han leder efter sin familie.


Se Destruction Los Angeles på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Destruction Los Angeles havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Destruction Los Angeles ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Destruction Los Angeles:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Destruction Los Angeles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Destruction Los Angeles stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar