Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Det betaler sig for Netflix at producere film og serier

Det betaler sig for Netflix at producere film og serier

17/04/2018 | Flixfilm

Forleden offentliggjorde Netflix regnskab for årets første tre måneder og som det har været tilfældet de seneste mange år, overgik streamingtjenesten alle forventninger.

Intet mindre end 7,4 millioner nye abonnenter kom ind i folden i løbet af januar til marts 2018. Analytikerne på Wall Street havde kun forventet en medlemsfremgang på 6,5 millioner.

Det skriver Nasdaq via Reuters.

Det er i særdeleshed investeringen i egenproducerede film og serier, der tilskrives den store medlemstilstrømning. I løbet af det seneste kvartal har Netflix haft premiere på 483 timers original underholdning. Det tal inkluderer blandt andet ‘Altered Carbon’ og nye sæsoner af ‘Jessica Jones’, ‘A Series of Unfortunate Events’ med mere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke kun medlemstallet, som er steget. Det samme gælder indtægterne, der er steget 40 procent i forhold til samme periode. Det er den største omsætningsfremgang i selskabets historie.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Stranger Things' – sæson 4, del 2

Analytikerne roser især, at Netflix har formået at fastholde medlemsfremgangen mens en prisstigning i USA har været gennemført/afsluttet. Alene i USA kom 1,9 millioner nye abonnenter til.

Det gode regnskab blev som forventet godt modtaget på aktiemarkedet, der kvitterede med en mærkbar stigning. Alene i år er Netflix-aktien steget med 65 procent.

Netflix har i alt 125 millioner medlemmer i hele verden.Skriv kommentar