Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Det danske ungdomsdrama ‘Intet’ kommer på Netflix

Det danske ungdomsdrama ‘Intet’ kommer på Netflix

20/09/2022 | Flixfilm

Netflix har netop afsløret at den danske film ‘Intet’ vil kun streames på streamingtjenesten i begyndelsen af oktober – blot få måneder efter at den havde premiere i de danske biografer!

‘Intet’ handler om en gruppe unge i starten af 8. klasse hvor eleven, Pierre Anthon, indleder en farlig mission for at overbevise sine klassekammerater om, at livet er meningsløst, da han pludselig rammes af en følelse af tomhed og ensomhed.

Klassekammeraterne er dog ikke helt så overbeviste og beslutter sig derfor for at vise Pierre at han tager fejl, men deres mission tager hurtigt overhånd, og grænser bliver overskredet.

Se en trailer til filmen nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Intet’ er instrueret af de spillefilmsdebuterende Trine Piil og Seamus McNally, mens den er baseret på bogen af samme navn af Janne Teller, som i 2001 vandt Kulturministeriets børnebogspris

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i december 2023

Den dramatiske ungdomsfilm, som er tilladt for børn over 15 år, havde biografpremiere den 19. maj 2022, og blev generelt godt modtaget af de danske medier.

Soundvenue og Jyllands-Posten skrev henholdsvis blandt andet, “Det er sjældent, man ser danske ungdomsfilm, der tør går så langt, når det kommer til sex og vold og samtidig balancere nogle mørke temaer og intense psykologiske dynamikker,” og “Heller ikke som film undslipper ‘Intet’ det skematiske præg, men fortællingen om en gruppe unge, der udfordrer verdens meningsløshed, er stadig gribende.”

På rollelisten ses blandt andet Vivelill Søgaard Holm, Harald Kaiser Hermann, Maya Gonzalez og Peter Gantzler, som spiller børnenes klasselærer.

‘Intet’ har premiere på Netflix Danmark den 4. oktober.
Skriv kommentar