Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Det Enda Rationella

Det Enda Rationella

20/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Det Enda Rationella på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Ægtemanden Erland bliver vildt forelsket i sin bedste vens kone. Som en løsning på situationen, foreslår han, at de alle fire flytter sammen.


Se Det Enda Rationella på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Det Enda Rationella havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Det Enda Rationella ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Det Enda Rationella herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Det Enda Rationella er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Det Enda Rationella stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar