Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Det er for dit eget bedste

Det er for dit eget bedste

23/03/2023 | Flixfilm

Det er for dit eget bedste på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Tre svogre, der ikke er imponerede over deres døtres kærester, lægger en besynderlig plan for at få de unge bejlere smidt på porten.Se Det er for dit eget bedste på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Det er for dit eget bedste havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Det er for dit eget bedste på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Det er for dit eget bedste ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Det er for dit eget bedste stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Det er for dit eget bedste, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Det er for dit eget bedste er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar