Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Det er hårdt for alle

Det er hårdt for alle

28/10/2021 | Flixfilm

Se Det er hårdt for alle på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter at have mistet sit job starter en idealistisk reklamemand sit eget bureau og gør sig selv til skydeskive for sin tidligere chef.

Det er hårdt for alle havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Det er hårdt for alle på YouTube.Se Det er hårdt for alle på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Det er hårdt for alle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Det er hårdt for alle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Det er hårdt for alle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Det er hårdt for alle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar