Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Det Erotiske Menneske

Det Erotiske Menneske

04/03/2015 | Flixfilm

Det Erotiske Menneske på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Filmskaberen Jørgen Leth leverer en visuelt fængende meditation over alderdom, sex og tabt romantik i denne delvis selvbiografisk dokumentar.

Det Erotiske Menneske havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Det Erotiske Menneske på YouTube.Se Det Erotiske Menneske på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Det Erotiske Menneske ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Det Erotiske Menneske stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Det Erotiske Menneske, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Det Erotiske Menneske er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar