Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Det Erotiske Menneske

Det Erotiske Menneske

04/03/2015 | Flixfilm

Se Det Erotiske Menneske på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Filmskaberen Jørgen Leth leverer en visuelt fængende meditation over alderdom, sex og tabt romantik i denne delvis selvbiografisk dokumentar.


Se Det Erotiske Menneske på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDet Erotiske Menneske havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Det Erotiske Menneske ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Det Erotiske Menneske herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Det Erotiske Menneske er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Det Erotiske Menneske stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar