Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Det Magiske Sværd

Det Magiske Sværd

22/04/2015 | Flixfilm

Se Det Magiske Sværd på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Den unge Kayley, datter en ridder af det runde bord, tager på korstog for at generobre det magiske sværd Excalibur, da det bliver stjålet.


Se Det Magiske Sværd på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDet Magiske Sværd havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Det Magiske Sværd ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Det Magiske Sværd herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Det Magiske Sværd er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Det Magiske Sværd stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar