Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Det Magiske Sværd

Det Magiske Sværd

22/04/2015 | Flixfilm

Det Magiske Sværd på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den unge Kayley, datter en ridder af det runde bord, tager på korstog for at generobre det magiske sværd Excalibur, da det bliver stjålet.

Det Magiske Sværd havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Det Magiske Sværd på YouTube.Se Det Magiske Sværd på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Det Magiske Sværd ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Det Magiske Sværd stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Det Magiske Sværd, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Det Magiske Sværd er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar