Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Det norske hus

Det norske hus

30/07/2022 | Flixfilm

Det norske hus på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En flygtning ankommer til Norge og ender på et afsidesliggende akademi for immigranter, hvor han skal bestå nogle skøre prøver for at blive i landet.

Det norske hus havde premiere på Netflix Danmark den 30. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Det norske hus på YouTube.Se Det norske hus på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Det norske hus ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Det norske hus stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Det norske hus, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Det norske hus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar