Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Det Perfekte Kup

Det Perfekte Kup

01/11/2016 | Flixfilm

Se Det Perfekte Kup på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Comedy
Instruktør: Dennis Petersen
Skuespillere: Anders Brink Madsen, Henrik Vestergaard, Frederik Meldal Nørgaard, Robert Hansen
Spilletid: 85 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: Tre uheldige skurke tilbringer en nat i fængsel, hvor de planlægger og fantaserer om deres næste forsøg på at udføre det perfekte kup.


Se Det Perfekte Kup på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDet Perfekte Kup havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Det Perfekte Kup ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Det Perfekte Kup herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Det Perfekte Kup er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Det Perfekte Kup stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar