Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Det store flip

Det store flip

15/12/2020 | Flixfilm

Det store flip på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En 16-årig flytter med sine forældre i kollektiv, hvor folk er nøgne, dyrker fri sex og ryger rigtig meget hash. Hans venner er ikke imponerede.Se Det store flip på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Det store flip havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Det store flip på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Det store flip ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Det store flip stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Det store flip, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Det store flip er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar