Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Det tredje bedst omtalte brand i Danmark: Netflix!

Det tredje bedst omtalte brand i Danmark: Netflix!

15/01/2016 | Flixfilm

netflix-danmark-logo-4Analysebureauet YouGov har i forbindelse med sin årlige undersøgelse BrandIndex, sammenlignet 300 brands og målt omtalen. Netflix er blandt disse brands og selvom streamingtjenesten ikke ryger helt i top, så kan den amerikanske virksomhed nok godt glæde sig over at være det tredje bedst omtalte brand i Danmark i 2015.

På førstepladsen finder man den danske legetøjsproducent LEGO, mens anden pladsen går til den norske dagligvarekæde Rema 1000. Den amerikanske streamingtjeneste Netflix kommer dog ind på tredjepladsen foran andre store virksomheder som Apple, Samsung og IKEA.

Netflix har cirka. 500.000 medlemmer i Danmark og streamingtjenestens høje placering på brandlisten må vidne om, at de danske Netflix-medlemmer er tilfredse med hvad Netflix tilbyder af underholdning og hvorledes tjenesten fungere. Til trods for, at man kan læse artikler om brugere der efterspørger nye film, mere indhold og flere serier, så må det antages, at størstdelen af medlemsskaren synes godt om produktet.

LÆS OGSÅ   Nyt på Netflix (Uge 52 – 2020)

Herunder kan du se den samlede liste over de bedst omtalte brands i Danmark i 2015.

Artiklen fortsætter under annoncen

Danmarks bedst omtalte brands 2015:

1. Lego
2. Rema 1000
3. Netflix
4. Apple
5. Lotto
6. Samsung
7. IKEA
8. Audi
9. Klasselotteriet
10. Løgismose

Listen laves ved, at man spørger respondenterne, om de i løbet af de seneste to uger har hørt noget positivt eller negativt om et bestemt varemærke gennem reklame, nyheder, mund-til-mund eller venner og familie.    Skriv kommentar