Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Det ved vi om ’13 Reasons Why’ sæson 2

Det ved vi om ’13 Reasons Why’ sæson 2

24/05/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har annonceret, at den populære og kontroversielle serie ’13 Reasons Why’ vender tilbage med 13 nye episoder i 2018.

Den nye sæson kommer ikke som den store overraskelse da serien har fået massiv succes, men helt utraditionelt har Netflix valgt at løftet lidt af sløret for hvad man kan forvente sig af sæson 2 efter den dramatiske afslutning på første sæson.

Sæson 1 følger teenageren Clay Jensen, der kommer hjem fra skole og finder en mystisk kasse foran hoveddøren. I kassen ligger kassettebånd optaget af Hannah Baker – hans klassekammerat og drømmepige – som på tragisk vis har begået selvmord blot to uger tidligere. På båndene forklarer Hannah, at der er tretten årsager til, at hun besluttede at tage sit eget liv.

Eftersom sæson 2 starter i kølvandet på Hannah Bakers død har Netflix valgt at afsløre fem hovedpunkter, som vil bliver behandlet i den nye sæson (spoilers nedenfor);

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Vi vil se andres perspektiver på Hannahs historie.

2. Historien om Jessica fortsætter, mens hun forsøger at genfinde og vende tilbage til sit normale liv.

3. Der vil være en fortæller, men det vil ikke være Hannah – Ikke flere bånd.

4. Sæsonen vil udforske “den måde, hvorpå vi opfostre drenge til mænd og hvordan vi behandler piger i vores kultur – og hvad vi kunne gøre bedre i begge tilfælde.”

5. Bryce vil forhåbentlig få hvad han har fortjent.

’13 Reasons Why’ har skabt en del kontroverser grundet seriens grafiske scener med mobning, selvmord og voldtægt – eftersom den er henvendt til teenagere. Serien er dermed blevet forbudt flere steder og Netflix er endda begyndt at advare mod stødende scener.

Det skal dog nævnes, at serien også roses af diverse organisationer for sin ærlige fortælling om en teenagers liv med mobning og selvmordstanker.

Serien er instrueret af Oscar-vinderen Tom McCarthy (Spotlight) og er produceret af blandt andet den verdensberømte sanger Selena Gomez.

Se ‘13 Reasons Why‘ / ‘Døde Piger Lyver Ikke‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 får premiere i 2018.    Skriv kommentar