Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Det vil danskerne se på Netflix Danmark

Det vil danskerne se på Netflix Danmark

05/02/2014 | Flixfilm

Det er ikke nogen hemmelighed at Netflix oplever stor succes i Danmark og undersøgelser har da også vist, at næsten en halv million husstande har adgang til streamingtjenesten. Men hvad er det så danskerne ser på Netflix? Streamingtjenesten offentliggører ikke egne tal, men Flixfilm har ved hjælp af statistik, søgninger og sidevisninger fundet frem til de fem mest sete serier på Netflix Danmark.

homeland succes danmark1. Homeland
På en absolut førsteplads finder vi den amerikanske tv-serie Homeland. Danskerne har virkelig været ivrige efter denne serie og har længe efterspurgt yderligere sæsoner på Netflix. Der findes på nuværende tidspunkt kun 1 sæson på Netflix. Homeland handler om en officer hos CIA (Central Intelligence Agency), der mener at en amerikansk marinesoldat, som blev holdt fanget af terroristgruppen Al-Qaeda, er blevet omvendt af fjenden og nu har planer om, at terrorisere det amerikanske samfund.

breaking bad succes danmark2. Breaking Bad
Serien Breaking Bad om kemilæreren Walter White der på baggrund af en uhelbredelig kræftsygdom beslutter sig for at lave amfetamin, er den næstmest set serie på Netflix Danmark. Breaking Bad sluttede sidste år, men det virker ikke til at danskerne er blevet trætte af serien endnu. Vi mangler stadig at se de sidste afsnit og dermed afslutningen på Netflix Danmark. Det kan dog tyde på, at de snart bliver tilgængelig da Netflix netop har købt de eksklusive rettigheder til serien.

the walking dead popular danmark3. The Walking Dead
Den amerikanske zombie-serie The Walking Dead er ligeledes ekstremt populær hos de danske Netflix-medlemmer. I The Walking Dead vågner vicesheriffen Rick Grimes op fra koma og opdager, at verden plages af zombier, og han begynder derfor at lede efter en lille skare af overlevende mennesker. Der findes i øjeblikket to sæsoner på Netflix Danmark hvoraf den seneste sæson blev tilføjet i oktober. Der er dermed en god chance for at vi snart kommer til at se sæson 3 på Netflix Danmark.

LÆS OGSÅ:   'The Witcher' slutter efter sæson 5

pretty little liars popular danmark4. Pretty Little Liars
På en overraskende fjerdeplads kommer den amerikanske teenagedrama-serie Pretty Little Liars. I serien følger man de fire veninder Spencer Hastings, Hanna Marin, Emily Fields og Aria Montgomery, som begynder, at modtage mystiske trusler fra en person som vil afsløre deres hemmeligheder. Denne serie appelere umiddelbart mest til de yngre Netflix-medlemmer og dermed er der god grund til at tro, at der er en hel del af dem. På Netflix Danmark kan man finde de to første sæsoner af serien.

Artiklen fortsætter under annoncen

sons of anarchy succes danmark5. Sons of Anarchy
Serien om motorcykelklubben Sons of Anarchy er ligeledes meget populær hos de danske Netflix-medlemmer. Der findes i øjeblikket 4 sæsoner på Netflix Danmark og planerne er, at serien skal slutte efter sæson 7. Det er iøvrigt over 6 måneder siden, at sæson 4 blev tilføjet streamingtjenesten og der er dermed stor mulighed for at sæson 5 snart bliver tilgængelig. Motorcykelklubben Sons of Anarchy bevæger sig på lovens kant hvilket ikke er forenelig med alle klubbens medlemmer.

Undersøgelsen er foretaget af Flixfilm og resultaterne er baseret på mere end 1 mio. sidevisninger lavet af danskere bosat over hele landet. Flixfilm er Danmarks største nyhedsside for Netflix-medlemmer og enthusiaster.
6 kommentarer til Det vil danskerne se på Netflix Danmark

 1. peterbas - kl. 18:11, 07-02-2014:

  det kan sgu da ikk passe at når jeg klikker på danske film at der kun kommer ca. 50 film når der findes flere hundrede i alle klasser. jeg kunne godt tænke mig mange fra 70erne og 80erne

 2. MIG - kl. 21:54, 08-02-2014:

  Kom nu ind med sæson 3 af pretty little liars!

 3. Martin - kl. 16:28, 09-02-2014:

  Hvordan har I kunne se statistikken over de mange sidevisninger? Er der en måde man selv kan kigge på tallene? 4. christian kos - kl. 14:34, 14-04-2014:

  HVornår kommer sæson 3 af the walking dead ud på netflix? ‘

 5. Majbritt - kl. 21:31, 17-04-2014:

  Det er anden gang jeg ser the walking dead kom nu ind i kampen med sæson 3 og 4 er nysgerrig og sæson 4 af the vampire diaries det tager altså lang tid før de kommer ind og gider ikk betale for det når jeg ikk får noget for pengene

 6. reyam - kl. 19:21, 15-07-2014:

  Hvornår kommer sæson 3 af pretty little liars? 😮

Skriv kommentar