Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Detachment

Detachment

23/04/2014 | Flixfilm

Se Detachment på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama
Instruktør: Tony Kaye
Skuespillere: Adrien Brody, Marcia Gay Harden, James Caan, Christina Hendricks
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Da en vikar imod sin vilje bliver overført til en skole i storbyen, bliver han involveret i sine elever og kollegaer på uventet vis.


Se Detachment på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Detachment havde premiere på Netflix Danmark den 23. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Detachment ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Detachment:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Detachment er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Detachment stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar