Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Detective Conan: Zero’s Tea Time

Detective Conan: Zero’s Tea Time

29/07/2022 | Flixfilm

Detective Conan: Zero’s Tea Time på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: Yuzuru Tachikawa
Skuespillere: Minami Takayama, Kappei Yamaguchi, Wakana Yamazaki
Spilletid: 115 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En detektiv, der også er sikkerhedsagent for myndighederne og medlem af en lyssky organisation, jonglerer sine tre roller i dette spinoff fra Detective Conan.

Detective Conan: Zero’s Tea Time (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Detective Conan: Zero’s Tea Time på YouTube.Se Detective Conan: Zero’s Tea Time på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Detective Conan: Zero’s Tea Time (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Detective Conan: Zero’s Tea Time (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Detective Conan: Zero’s Tea Time, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Detective Conan: Zero’s Tea Time er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar