Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Detective Downs

Detective Downs

24/10/2016 | Ingen kommentarer

Se Detective Downs på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Animation, Short, Crime, Drama
Instruktør: Anthony Thurman
Skuespillere: Anthony Thurman
Spilletid: 7 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Da en forsvunden mands familie ikke vil have ham fundet, ansætter de Robert Bogerud – en detektiv i Bogart-stil, der tilfældigvis har Downs syndrom.


Se Detective Downs på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Detective Downs havde premiere på Netflix Danmark den 24. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Detective Downs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Detective Downs herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Detective Downs er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Detective Downs stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar