Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Detektiv-serien ‘The Irregulars’ skuffer og lukker

Detektiv-serien ‘The Irregulars’ skuffer og lukker

05/05/2021 | Flixfilm

Irregulars droppet aflystAt finde et stort publikum var en for svær detektivopgave for gruppen fra Netflix-serien ‘The Irregulars’.

Streamingtjenesten kan i hvert fald meddele, at der ikke kommer flere episoder af den overnaturlige serie.

Første sæson havde premiere den 26. marts og siden har dermed kun lidt over en måned til at vise sit værd, og det var øjensynlig ikke noget som fængede hos de mange Netflix-medlemmere.

I ‘The Irregulars’ bliver et hold udskud manipuleret til at undersøge en række overnaturlige forbrydelser i det victorianske London for dr. Watson og hans hemmelighedsfulde makker: Sherlock Holmes.

Selvom serien ikke blev den forventede succes, så var den trods alt blandt de mest populære serier på Netflix i begyndelsen af april. Men trods den fornemme plads på hitlisten var det altså ikke nok til at få det grønne lys til en sæson 2 fra Netflix.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Eric'

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien, som er baseret på historierne fra Sir Arthur Conan Doyle har Thaddea Graham i hovedrollen, som lederen af gruppen Bea, mens også McKell David, Jojo Macari, Harrison Osterfield, Darci Shaw samt Henry Lloyd-Hughes som Sherlock Holmes medvirkede i de 8 afsnit.

Se ‘The Irregulars‘ på Netflix Danmark.
1 kommentar til Detektiv-serien ‘The Irregulars’ skuffer og lukker

  1. Michael - kl. 09:12, 06-05-2021:

    Serien var ok, men havde absolut intet med Sherlock Holmes at gøre føler man, til det virker karaktererne for langt fra deres oprindelige udgaver. De burde have opfundet nogle nye figurer i stedet for og ladet serien stå på egne ben.

Skriv kommentar