Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Detention Letter

Detention Letter

18/04/2019 | Flixfilm

Se Detention Letter på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Mohamed Samy
Skuespillere: Dina El Sherbiny, Eman El-Assy, Walid Fawaz, Sabry Fawwaz
Spilletid: N/A
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 4.5

Beskrivelse: En mand begynder at betvivle sine egne valg, da hans bror melder sig ind i den samme nazistiske organisation, som han selv er en del af.


Se Detention Letter på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDetention Letter havde premiere på Netflix Danmark den 18. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Detention Letter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Detention Letter herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Detention Letter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Detention Letter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar