Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Deuce Bigalow: European Gigolo

Deuce Bigalow: European Gigolo

18/02/2015 | Flixfilm

Deuce Bigalow: European Gigolo på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Comedy
Instruktion: Mike Bigelow
Skuespillere: Rob Schneider, Eddie Griffin, Jeroen Krabbé
Spilletid: 83 min
Land: United States
Sprog: English, Dutch
IMDb-karakter: 4.6

Handling: Deuce bliver sendt på en engelsk gigoloskole og finder en hemmelig klub for mandlige prostituerede – som desværre alle myrdes.

Deuce Bigalow: European Gigolo havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Deuce Bigalow: European Gigolo på YouTube.Se Deuce Bigalow: European Gigolo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Deuce Bigalow: European Gigolo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deuce Bigalow: European Gigolo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Deuce Bigalow: European Gigolo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Deuce Bigalow: European Gigolo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar