Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Deuce Bigalow: Male Gigolo

Deuce Bigalow: Male Gigolo

01/01/2016 | Flixfilm

Se Deuce Bigalow: Male Gigolo på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Mike Mitchell
Skuespillere: Rob Schneider, William Forsythe, Eddie Griffin, Arija Bareikis
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Deuce Bigalow passer fisk for en gigolo, men da han ved et uheld smadrer akvariet, bliver han nødt til selv at blive gigolo for at tjene penge til at erstatte det.

Deuce Bigalow: Male Gigolo havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Deuce Bigalow: Male Gigolo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Deuce Bigalow: Male Gigolo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deuce Bigalow: Male Gigolo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Deuce Bigalow: Male Gigolo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Deuce Bigalow: Male Gigolo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar