Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Deus Ex Machina

Deus Ex Machina

09/11/2022 | Flixfilm

Deus Ex Machina på Netflix

Produktionsår: 1994
Genre: Short
Instruktion: Vincent Mayrand
Skuespillere: Géraldine Cotte, Patrick Paroux
Spilletid: 18 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.8

Handling: En desperat tegneserietegner bliver viklet ind i en skummel verden af mord og intriger, da en kynisk forlagsmand ser hans smukke men upassende tegninger.

Deus Ex Machina havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Deus Ex Machina på YouTube.Se Deus Ex Machina på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Deus Ex Machina ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deus Ex Machina stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Deus Ex Machina, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Deus Ex Machina er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar