Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Deux papas et la maman

Deux papas et la maman

13/03/2022 | Flixfilm

Deux papas et la maman på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Et par, der har svært ved at få børn, spørger deres ven, son er uforbederlig ungkarl, om at blive deres sæddonor.

Deux papas et la maman havde premiere på Netflix Danmark den 13. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Deux papas et la maman på YouTube.Se Deux papas et la maman på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Deux papas et la maman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deux papas et la maman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Deux papas et la maman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Deux papas et la maman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar