Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Devil in Ohio

Devil in Ohio

02/09/2022 | Flixfilm

Devil in Ohio på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Emily Deschanel, Sam Jaeger, Gerardo Celasco
Spilletid: N/A
Land: Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En psykiater vil beskytte en ung patient, som er flygtet fra en mystisk kult, og tager pigen med hjem. Det bringer psykiaterens egen familie – og eget liv – i fare.

Devil in Ohio (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Devil in Ohio på YouTube.Se Devil in Ohio på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Devil in Ohio (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Devil in Ohio (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Devil in Ohio, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Devil in Ohio er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar