Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Devil

04/09/2020 | Flixfilm

Se Devil på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: John Erick Dowdle
Skuespillere: Chris Messina, Logan Marshall-Green, Jenny O'Hara, Bojana Novakovic
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English, Ukrainian, Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Kriminalbetjent Bowden skal redde fem mennesker ud af en elevator. Han er nødt til at skynde sig, for én af dem er Djævelen.


Se Devil på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Devil havde premiere på Netflix Danmark den 4. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Devil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Devil:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Devil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Devil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar