Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Devilman Crybaby

Devilman Crybaby

05/01/2018 | Ingen kommentarer

Se Devilman Crybaby på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Animation, Action, Fantasy, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Griffin Burns, Cherami Leigh, Kyle McCarley, Cindy Robinson
Spilletid: 25 min
Land: Japan
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Da dæmonerne er genopstået, og menneskeheden er i uro, bliver en følsom dæmondreng draget ind i en brutal krig mod ondskaben af sin mystiske ven, Ryo.


Se Devilman Crybaby på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Devilman Crybaby (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Devilman Crybaby (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Devilman Crybaby herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Devilman Crybaby er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Devilman Crybaby (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar