Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Devilman Crybaby

Devilman Crybaby

05/01/2018 | Flixfilm

Se Devilman Crybaby på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Animation, Action, Fantasy, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Koki Uchiyama, Ayumu Murase, Griffin Burns, Kyle McCarley
Spilletid: 25 min
Land: Japan
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Da dæmonerne er genopstået, og menneskeheden er i uro, bliver en følsom dæmondreng draget ind i en brutal krig mod ondskaben af sin mystiske ven, Ryo.


Se Devilman Crybaby på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDevilman Crybaby (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Devilman Crybaby (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Devilman Crybaby herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Devilman Crybaby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Devilman Crybaby (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar