Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Devil’s Backbone Texas

Devil’s Backbone Texas

31/03/2015 | Flixfilm

Devil’s Backbone Texas på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktion: John Erick Dowdle
Skuespillere: Chris Messina, Caroline Dhavernas, Bokeem Woodbine
Spilletid: 80 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En filmskaber vender tilbage til det sted, hvor hans far døde. Han er fast besluttet på at finde ud af, hvilken slags galskab – eller ondskab – der kostede ham livet.Se Devil’s Backbone Texas på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Devil’s Backbone Texas havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Devil’s Backbone Texas på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Devil’s Backbone Texas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Devil’s Backbone Texas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Devil’s Backbone Texas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Devil’s Backbone Texas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar