Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Devil’s Backbone Texas

Devil’s Backbone Texas

31/03/2015 | Flixfilm

Se Devil’s Backbone Texas på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: John Erick Dowdle
Skuespillere: Chris Messina, Logan Marshall-Green, Jenny O'Hara, Bojana Novakovic
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English, Ukrainian, Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: En filmskaber vender tilbage til det sted, hvor hans far døde. Han er fast besluttet på at finde ud af, hvilken slags galskab – eller ondskab – der kostede ham livet.Se Devil’s Backbone Texas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Devil’s Backbone Texas havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Devil’s Backbone Texas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Devil’s Backbone Texas:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Devil’s Backbone Texas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Devil’s Backbone Texas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar