Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Devil’s Backbone Texas

Devil’s Backbone Texas

31/03/2015 | Flixfilm

Se Devil’s Backbone Texas på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: John Erick Dowdle
Skuespillere: Chris Messina, Caroline Dhavernas, Bokeem Woodbine
Spilletid: 80 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En filmskaber vender tilbage til det sted, hvor hans far døde. Han er fast besluttet på at finde ud af, hvilken slags galskab – eller ondskab – der kostede ham livet.

Devil’s Backbone Texas havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Devil’s Backbone Texas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Devil’s Backbone Texas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Devil’s Backbone Texas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Devil’s Backbone Texas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Devil’s Backbone Texas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar